Fonk
Brood is onze passie - ambachtelijk onze traditie
zelfgebakken brood
In de bakkerij van Fonk bakken we al drie generaties lang uw dagelijks brood volgens een traditioneel recept. Met graan uit onze eigen regionale teelt, onze eigen natuurlijke zuurdesem, veel handwerk en nog meer liefde ontstaat elke dag opnieuw een onmiskenbaar stukje huis in onze bakkerij.
Het fijnste snoepgoed met regionale rauwe melk
Dag na dag wordt verse rauwe melk van de plaatselijke boer als ingrediënt in onze banketbakkerij gebruikt. Van deze grondstof maken we crèmes, pudding en ijs voor diverse kleine en grote lekkernijen. Natuurlijk hoort daar ook rijstpudding bij voor onze traditionele rijstwafels - een echt origineel.
Ontbijt, lunch of Weens café
Of het nu gaat om een gastronomisch ontbijt in een groep of een snelle lunch snack. Of het nu gaat om een gezellige koffieklatsch met taart of een snelle espresso tussendoor. Geniet van uw verfrissing in een comfortabele sfeer en met een hoffelijke service.