13 tot 15 december 2019

Meer dan 70 versierde chalets vormen een echt kerstdorp in het centrum. Dompel je onder in de unieke sfeer in Eupen, van 13 tot 15 december 2019.
Eupen wordt door duizenden lichtjes stemmingsvol versierd. Ongeveer 70 liefdevol gedecoreerde kraampjes nodigen de bezoekers op de 3de advent van 14 tot 16 december uit om te slenteren op de Kerstmarkt. Talrijke concerten, kerststalevocaties en -wandelingen en de sneeuwbol nodigen tot verpozing uit. Een kleurrijke evenementenkalender garandeert een heerlijk uitkijken naar Kerstmis.
De kraampjes staan verspreid in het centrum: Marktplatz, Kerkstraat, Bergstraat, Klötzerbahn. Ook de gewone winkels openen hun deuren voor de gelegenheid.
Tal van ambachtslui en handelaars uit België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk bieden u een brede waaier aan producten: ambachtelijke kunst, grote keuze kerstversieringen, stoffen poppen, chocoladeatelier, bijenproducten, glaswerk, houtsnijwerk, accessoires zoals mutsen, sjaals en handschoenen, bloemen, juwelen en kaarsen.
Je kunt er natuurlijk ook lekker smullen: kerstgebak, wafels, pannenkoeken, gegrilde worsten, warme kastanjes, glühwein en warme chocolademelk, ...
Wat activiteiten betreft moet Eupen niet onderdoen voor andere kerstmarkten:
•    Muzikaal programma gedurende de volledige kertsmarkt
•    Bezoek van Sinterklaas
•    Draaimolen en activiteiten voor kinderen
•    Diverse concerten

Dompel je onder in de magische sfeer voor Kerstmis!

Tourist Info Eupen  
Marktplatz 7, 4700 Eupen
Tel: 0032(0)87/ 55 34 50
www.eupenlives.be

Openingstijden kerstmarkt:

Vrijdag: 14.00 - 21.00
Zaterdag: 14.00 - 21.00
Zondag: 11.00 – 20.00

En als u nog op zoek bent naar het ideale geschenk, dan moet u zeker eens komen kijken naar de culinaire geschenkideeën in de Tourist Info van Eupen!